Onze Stoffen

Vakantie melding zomer periode


Vooraankondiging i.v.m. Vakantieperiodehttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f5f/1/16/1f31e.png


*de Lapjesmarkt Utrecht blijft gewoon doorgaan, alleen zaterdag 27 juli zijn we er niet*

*weborders liggen stil in de onderstaande periode, natuurlijk kunt u wel gewoon alvast bestellen*

Zondag 22 juli begint onze vakantie tot en met 11 augustus. Dus bestel uw stofjes op tijd.
We staan met ons gezin 3 weken op een camping https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa8/1/16/26fa.png in Nederland. Van daaruit gaan we naar de markt. Het kan zijn, dat een stofje op de kraam eerder op is. Dit omdat we beperkter zijn om de stoffen bij te laden, maar we ‘proppen’ hem helemaal vol met extra voorraad voordat we op vakantie gaan hoorhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f20/1/16/1f61c.png.

In de derde week van deze vakantie (tussen 3aug en 10aug) gaan we een dag naar huis om alle bestellingen te maken met zijn allen, welke dag precies is nog niet bekend. Maar zullen we in de week vooraf posten op Facebook en Instagram.
We hopen op uw begrip en wensen ook u een hele fijne vakantie!! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f83/1/16/1f60e.png

Team KicKenStoffen
 

Hoe bestel ik op de webshop & andere handigheidjes...

Klik op deze link voor onze handleiding , komt u er toch niet uit.
Stuur dan een berichtje, dit kan via 'contact' bovenaan de pagina.

Tip er worden ca. 4 afbeeldingen standaard getoond als u in een artikel zit, maar er zijn er vaak veel meer, scrol dan naar rechts voor meer afbeeldingen.

Groeten Bianca en Ans

Like ons op Facebook en mis geen enkel nieuwtje!
of
Volg ons op Instagram en mis geen enkel nieuwtje!

Levertijd: Verzonden binnen 2 werkdagen, maar meestal veel sneller!

Afwezig op Lapjesmarkt

Tijdens de zomermaanden is het ook gewoon markt!
Wij zijn 27 juli helaas niet op de markt wegens onderbezetting.

Verzendkosten

Wij hanteren verzendkosten, ook boven een bepaald bedrag. 
Onze prijzen zijn namelijk gewoon marktprijzen, daar zitten geen verpakkings- emballage- of verzendkosten in berekend. De meeste webshops die ook markten hebben, hanteren verschillende prijzen. We zouden natuurlijk alle prijzen omhoog kunnen 'gooien' en dan gratis verzenden, maar dat vinden we niet netjes tegenover de andere klanten die naar de markt komen. Deze manier vinden wij het eerlijkst.

De verzendkosten voor een pakket in Nederland zijn € 6,95 en voor een buspakket € 3,95. Er kan bijvoorbeeld ca. 150 tot 190cm van een katoentje in een buspakket of 90cm tricot katoen. De meeste overige stoffen passen helaas niet in ons buspakketje.

De pakketkosten naar het buitenland zijn divers, het ligt aan het land. Deze kunt u zien als u iets in het winkelwagentje plaatst en dan daar kijkt bij de verzendkosten. Belgie en Duitsland is bijvoorbeeld € 13,00 (Buspakket is naar het buitenland helaas niet mogelijk.)

LET OP! buspakketjes zijn niet traceerbaar en kunnen makkelijker kwijt raken, buspakketjes worden verzonden op risico van de ontvanger. U kunt ook kiezen voor 'normaal pakket i.p.v. buspakket' bij het afrekenen, dan bent u zeker van de ontvangst van uw stoffen. Gelukkig hebben we bijna geen ervaring met kwijtgeraakte buspakketjes bij de post.

Welke stoffen hebben we bij ons op de markt? En reserverigen voor afhalen lapjesmarkt.

Onze collectie is nu zo uitgebreid dat we helaas niet altijd alles bij ons kunnen hebben op de Lapjesmarkt. Heeft u veel stof nodig, of twijfelt u of we het bij ons hebben, plaatst u dan voor donderdags een reserveringsorder via de webshop of mail ons of we (voldoende) bij ons hebben. 
Bepaalde stoffen hebben we zeker niet (of niet op rol of niet alle dessins) bij ons op de Lapjesmarkt, u kunt ook online bestellen kies dan bij verzendopties 'afhalen Lapjesmarkt Utrecht', u betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. 
Bestellingen voor de Lapjesmarkt graag voor donderdag geplaatst en betaald, dan kunnen we ze voorbereiden en op tijd voor u laden. 
Schijft u in de opmerking van de bestelling wanneer u de stof wilt komen ophalen? 

Groeten en bedankt voor uw begrip Bianca en Ans


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Let op... bijna vakantie, de bestellingen geplaatst voor 22 juli gaan nog zeker met de post mee!
Zie exacte vakantie info over de webshop en markt bij 'handig om te weten'.

Groeten team KicKenStoffen