Bijna 40 jaar ervaring
70000m op voorraad!
Altijd de eerste trends
Beoordeeld met een 9.8
Home / De Lapjesmarkt

KicKenStoffen op de Lapjesmarkt Utrecht

Lapjesmarkt Utrecht...

Lieve klanten, helaas hebben we moeten besluiten dat we onze kraam in Utrecht, al bijna 40jaar in de familie!!, definitief moeten opzeggen. We komen niet meer naar de oudste stoffenmarkt van Nederland.
Jaren lang hebben we dit met alle liefde en plezier gedaan. Stonden we 51 weken per jaar voor iedereen klaar. Zelfs de zomer vakanties vanaf de camping. Wat hebben we een fantastisch mooie tijd gehad, ondanks het harde werk wat er bij komt kijken en vroeg opstaan (4uur dat de wekker gaat?).

Eerst mijn vader en moeder samen. Waarbij mijn broer Rudy ook regelmatig van de partij was. Heel vroeger als tiener ging ik zelf ook mee. En natuurlijk de laatste 10 jaar was ik er samen met ons mam en onze lieve hulpen.

Een hoofdstuk afgesloten, geen markt meer. Maar nog wel stoffen, heel veel stoffen, nog meer stoffen (meer dan 70000m?)...in onze gebruiksvriendelijke webshop.
Ook hier bieden we de persoonlijke service van de markt met een nog grotere collectie. We denken graag met jullie mee. We zorgen voor vele foto's zodat zelfs online de valling van de stof, materiaalsoort en kleuren goed opkomen. Combinaties worden aangegeven en per mail kan iedereen nog om persoonlijk advies vragen.

We kozen altijd voor de beste kwaliteit, de eerste trends en dat is nog steeds zo!

Iedereen super bedankt voor het vertrouwen in ons, al zo lang...op de markt en inmiddels al 10jaar online.

Liefs Bianca (en Ans)??

(KicKenStoffen april 2024)
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.