Onze Stoffen

Materiaal / PUL - waterdichte stof voor van alles

Filter

PUL staat voor PolyUrethaanLaminaat.
Dit is een coating die vocht tegenhoudt, maar wel zulke kleine poriën heeft dat het lucht doorlaat. Hierdoor ademt de stof en wordt het minder broeierig in de luier. PUL wordt in de meeste luiers verwerkt, omdat het flexibel is, tegen hoge temperaturen kan en goed waterdicht is.
Onze PUL heeft het oekotex keurmerk!!

PUL is ook geschikt voor slabbers, kwijlslabbetjes, slabbetjes, leuk samen met een anders stofje!

PUL is ook geschikt voor een speelkleed, picknickkleed of strandtas bijvoorbeeld.

PUL is ook geschikt voor dieren dekens of kussen (hondenmand, poezen deken etc.)

PUL is ook geschikt voor bedbescherming, denk aan bedplassers het wordt veel gebruikt in peuterspeelzalen, verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen en voor baby en peuterbedjes natuurlijk.

PUL is ook geschikt voor draagtasjes om de wasbareluiers, wasbaar maandverband, zoogcompressen of makeup pads in te bewaren of mee te nemen.

Let op wij hebben deze stof niet bij ons op de markt! Wel kunt u online een order plaatsen voor afhalen Lapjesmarkt Utrecht, dan betaalt u geen verzendkosten en nemen we het mee voor u (wel voor donderdags graag ivm laden van de bus)Weergave:
 


Bezig met laden...

grijs PUL waterdichte - waterafstotende stof

€ 1,85 p/10cm

wit PUL waterdichte - waterafstotende stof

€ 1,85 p/10cm

Tip: was de stofjes altijd even koud voor het naaien, natuurlijk gesorteerd per kleur, vooral als u verschillende stoffen tegen elkaar gaat verwerken. Gebruik vloeibaar wasmiddel, dan blijven de stofjes mooier en zachter.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.