Onze Stoffen

U herkent ons aan de vlaggen, zie verder onderaan een afbeelding op deze pagina.
Wijde begijnenestraat 3512AZ (Begijnenhofje) bij de Breedstraat Utrecht.magazijn in Nieuwkuijk

U kunt hier ook langskomen, maar alleen op afspraak, het is geen winkel.
Dit is vlakbij Den Bosch en hier hebben we de collectie liggen, maar niet zo mooi uitgestald als op de markt natuurlijk.
Wij zijn vaak ook onderweg voor nieuwe stofjes of aanvulling van de voorraad of gewoon druk bezig met de bestellingen, dus kan het was lastiger zijn iets af te spreken. Maar stuur gerust een mailtje en dan kijken we samen even, wanneer mogelijk is.


Stoffenbeurzen, spektakels of andere markten

Hier staan wij niet, helaas is het alleen mogelijk aan dat soort evenementen mee te doen als we ook op de zaterdagen mee doen, hierdoor zouden we heel wat weken per jaar onze klanten op de lapjesmarkt in de steek moeten laten. En dat willen wij niet. Bent u niet in de gelegenheid naar Utrecht te komen raden wij u aan te bestellen via de webshop. Of misschien toch proberen een keer een gezellig vriendinnen weekend te plannen naar Utrecht als u van ver komt.


Parkeren als u naar de lapjesmarkt gaat
U kunt het beste met openbaarvervoer komen en anders kunt u met de auto parkeren in parkeergarage Paardenveld (beiden 10min lopen).

NB mochten we niet naar de markt gaan wat echt zeer zeldzaam is, dan zullen we dit aangeven via Facebook & Instagram ('s-morgens al in geval van ziekte)
 

v.d. Heijden V.O.F.
tel: (+31) 6 22945022

email: info@kickenstoffen.nl

facebook: https://www.facebook.com/Kickenstoffen/

instagram: https://www.instagram.com/kickenstoffen.nl/

K.v.K.: 61509906

Btw Nr.: NL854372647B01

 

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.