Meer dan 38 jaar ervaring
40000m op voorraad!
Altijd de eerste trends
Beoordeeld met een 9.7
Home / Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen en diensten van KicKenStoffen.nl

Artikel 1 - Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en / of diensten en / of overige gesloten overeenkomsten van KicKenStoffen.nl met afnemers van deze producten en of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met KicKenStoffen.nl is aangegaan.
1.2 KicKenStoffen.nl is gevestigd te Drunen. Het is niet mogelijk bestelde artikelen af te halen. 
1.3 Door een bestelling te doen via de webshop, de e-mail of andere wijze gaat u een overeenkomst aan met KicKenStoffen.nl en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 
1.4 U bent verplicht bestelde producten af te nemen en te betalen.
1.5 KicKenStoffen.nl heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.
1.6 Alle goederen blijven eigendom van KicKenStoffen.nl tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.
1.7 Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder toestemming vooraf vanuit KicKenStoffen.nl.

Artikel 2 - Bestelling, bezorging, bezorgkosten en levering
2.1 Bestellingen kunnen alleen via de internetsite worden geplaatst.
2.2 KicKenStoffen.nl hanteert een minimum bestelbedrag van 6euro.
2.3 Aflevering door KicKenStoffen.nl vindt plaats door afgifte aan de vervoerder Postnl/MyParcel. De verzendkosten zijn afhankelijk van de gewenste verzendmanier. Indien u bijzondere vervoerswensen heeft komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
2.4 De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd. KicKenStoffen.nl besteedt de verzendingen uit aan MyParcel/POSTNL. KicKenStoffen.nl is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.
2.5 U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling door ons verwerkt en verzonden is. Indien u niet aanwezig bent ten tijde van de bezorging door Postnl, kunt u online met de trackingcode uw pakket volgen.
2.6 De levertijd is afhankelijk van de voorraad, betaling en 'de post'. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is duurt het in de regel maximaal 3 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. 
2.7 KicKenStoffen.nl is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending.
2.8 Buspakketjes zijn niet traceerbaar en kunnen makkelijker kwijt raken, buspakketjes worden verzonden op risico van de ontvanger. U kunt ook kiezen voor 'normaal pakket i.p.v. buspakket' bij het afrekenen, zodat u het pakket wel kunt traceren .

Artikel 3 – Betaling U kunt op 2 manieren betalen:
1. U kunt via Ideal/bancontact/betalen.
2. U kunt het totaalbedrag overmaken via de link, die u bij de keuze 'bankoverboeking' heeft ontvangen.
U dient het bedrag binnen 7 dagen vanaf het moment dat u de bestelling hebt geplaatst te voldoen. Indien u hieraan niet voldoet, ontvang u een herinneringsmail.

Bestellingen die via Ideal/Bancontact/bankoverboeking of contant betaald zijn kunnen NIET kosteloos geannuleerd worden.
Indien u niet (tijdig) betaalt behoudt KicKenStoffen.nl zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden en geen verdere overeenkomsten aan te gaan met u. Daarnaast zal KicKenStoffen.nl eventuele onkosten en / of schade voortvloeiend uit het niet nakomen van de overeenkomst door u bij u verhalen.

Artikel 4 - Producten en garantie
4.1 Aanspraak op de garantie kan alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek per e-mail bij KicKenStoffen.nl worden ingediend d.m.v. een korte omschrijving van het gebrek en met toevoeging van het ordernummer en liefst een of meerdere foto’s, ook van de pakbon.
4.2 Indien aan deze voorwaarden is voldaan, vervangt KicKenStoffen.nl het artikel dan wel vergoedt KicKenStoffen.nl de aankoopprijs of een deel daarvan. 
4.3 De garantie is niet van toepassing indien u de stof versneden of gewassen heeft.

Artikel 5 – Productgebruik
5.1 Vanwege de aard van sommige materialen geldt voor alle stoffen dat ze het beste met een kort was-programma gewassen kunnen worden op maximaal 30graden met vloeibaar wasmiddel (geen poeder!). KicKenStoffen.nl adviseert om producten niet in de droger te drogen. Eenmaal gewassen artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Artikel 6- Aansprakelijkheid
6.1 De aansprakelijkheid van KicKenStoffen.nl met betrekking tot de verkoop en levering van artikelen is uitdrukkelijk beperkt tot de onder artikel 4 geregelde garantie. 
6.2 KicKenStoffen.nl is niet aansprakelijk voor de niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
6.3 Voor alle overige zaken geldt dat de aansprakelijkheid van KicKenStoffen.nl beperkt is tot het bedrag van de aankoop zoals vermeld op de factuur.

Artikel 7 - Klachten, ruilen, annuleren en restitutie
7.1 U heeft juridisch het recht om binnen een termijn van 14 dagen na het doen van u bestelling deze alsnog te annuleren. Dit kunt u doen d.m.v. een e-mail aan info@kickenstoffen.nl. Eventuele kosten, voortvloeiend uit het al verwerken van de bestelling evenals de retourkosten (
€10.00), worden wel op u verhaald / afgetrokken van het restitutiebedrag.
7.2 Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten) worden niet teruggenomen.
7.3 Het is NIET mogelijk stoffen of fournituren terug te sturen of te annuleren, omdat deze voor u op maat zijn afgesneden of gedoubleerd. Voor overige producten die niet op maat zijn geknipt geldt de wettelijke herroepingsrecht.
7.4 Het product dient in de ongeopende originele verpakking te zijn (indien redelijkerwijs mogelijk).
7.5 Bij o.a. boeken, patronen en fournituren dient de verzegeling niet verbroken te zijn.
7.6 Garens moeten nog netjes in originele staat zijn (geen losse draden)

Artikel 8 - Prijzen
8.1 KicKenStoffen.nl is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen. Prijsinformatie op papier dan wel elektronisch is ondergeschikt aan de magazijnprijs die wordt weergegeven op de factuur.
8.2 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is KicKenStoffen.nl bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
8.3 KicKenStoffen.nl is ook na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van belastingen en/of heffingen aan u door te berekenen.
8.4 Alle prijzen zijn inclusief kosten van 21 % btw (nb. 9% op de boeken), exclusief kosten van verpakking & verzending.

Artikel 9 - Communicatie
Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet (behoorlijk) overkomen van bestelgegevens en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en KicKenStoffen.nl, dan wel tussen KicKenStoffen.nl en derden, voor zover betrekking hebbende op de relatie tussen u en KicKenStoffen.nl, is KicKenStoffen.nl niet aansprakelijk. Dit tenzij er sprake mocht zijn van bewezen opzet en / of grove schuld of nalatigheid vanuit KicKenStoffen.nl.

Artikel 10 - Wijziging algemene voorwaarden
Van Toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Artikel 11 - Toepasselijk recht en bevoegde rechter
11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
11.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.                             

11.3Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kickenstoffen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Artikel 12 - Privacyverklaring
KicKenStoffen.nl vindt het belangrijk dat de door uw verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. KicKenStoffen.nl zal de door uw verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van u bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij u naam en afleveradres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.

Privacy-AVG

Artikel 13 - Copyright
Alles op de site, in mailtjes en social-mediapagina's is eigendom van KicKenStoffen.nl en mag zonder voorafgaande toestemming niet worden gekopieerd of gebruikt.

van der Heijden V.O.F.
KicKenStoffen.nl
Kvk nr. 61509906
BTW nr. 854372647B01

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies