Stoffen & Spullen

Meer dan 30 jaar stonden mijn ouders, Ans en Kick van der Heijden, met veel plezier en in weer en wind samen op diverse markten. 
Eerst met modestoffen, later vooral katoenen kinderstoffen, wiegenstoffen en dierenprints.

In 2013 ben ik, na jaren niet mee te zijn geweest, bijgesprongen toen mijn vader ziek werd. Ik kreeg er zo veel plezier in dat we besloten hebben dat ik ‘de markt’ over zou gaan nemen. Dat gevoel van leuk verkopen, adviseren en contact met mensen past mij goed.

Sinds het overlijden van mijn vader in de zomer van 2014, gingen mijn moeder en ik nog altijd samen iedere week naar de lapjes markt in Utrecht. Super gezellig, totdat Corona om de hoek kwam kijken. Op dit moment staan we niet op de markt en verkopen we alleen nog maar online stoffen. Wat we wel doen is uitgebreid adviseren, zelfs online. Naast de vele sfeerfoto's en bijpassende artikelen die we in de shop weergeven, kunnen we onze klanten ook per mail adviseren. We denken graag met onze klanten mee en maken foto's op verzoek bij twijfel over combinaties bijvoorbeeld.

Om met de tijd mee te gaan had ik bedacht stoffen 'online te gaan verkopen' aan particulieren, maar ook hebben we inmiddels veel ‘business to business klanten’ met leuke en creatieve bedrijfjes. Eerst deden we dat via mailcontact in combinatie met onze website, maar sinds 2018 gaat alles via de webshop die ik zelf heb gebouwd. Waarna ik na 20 jaar mijn andere leuke baan heb opgezegd en nu fulltime 'stoffenvrouwtje' ben. Ik verzorg alles vanaf inkoop en producties tot en met het leveren aan de klanten samen met hulp van ons mam en natuurlijk de rest van het team.

We hebben afgelopen jaren onze collectie ge-update en flink uitgebreid zoals met bijvoorbeeld de katoenen tricot, hydrofiele stoffen, biologische katoen en natuurlijk de exclusieve BEEBS® collectie.
Maar er zijn ook vele stoffen al jaren heel populair in onze collectie. Denk hierbij aan onze katoentjes (met Oekotex keurmerk!), broderie, flanel/molton, katoenen teddy, badstof, wafelkatoen en de grote sortering wiegbekleding stoffen.
 

Veel plezier op onze site vol diverse stoffen!

Bianca van der Heijden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Deze week gaat onze vernieuwde webshop online, een andere uitstraling dus!
De nieuwe shop is nog handiger en duidelijker en mooier vinden wij :)
Om dit te vieren voor ie
dereen die voor € 25 of meer aan stof/spullen koopt in de webshop, een super handig naaipatroon kado.
En bij een  besteding van € 80 krijg je er nóg een kadootje bij!

Groetjes Bianca en team KicKenStoffen

ps ga je ook zondag kijken om 15.30u op RTL4? We komen bij onderweg naar de regio op TV!