Onze Stoffen

Voordeelbundel: deel 1, 2 & 3

Bestel deel 1, 2 & 3 tezamen voor slechts €46,50. Bekijk voor een impressie ook alle afbeeldingen in dit artikel (dit zijn niet alle patronen).

Artikelnummer

1000051 

€ 46,50
Prijs per stuk

 

Andere kleuren: Voordeelbundel: deel 1, 2 & 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deel 1 – Hardcover boek – Babyuitzet zelf maken: Geef je babyuitzet een persoonlijkt twist! Maak zelf eenvoudig een babyromper, luiertas of badcape met dit unieke boek. Ook leuke projecten waar restjes stof in te verwerken zijn. Verdeeld over 88 pagina’s staan 23 babyprojecten, inclusief werkbeschrijving en alle naaipatronen op ware grootte. Heerlijk eenvoudig, ook voor beginners!

Deel 2 – Hardcover boek Van baby tot kleuter: kleding en spullen zelf maken! Dit boek van Annie do-it-yourself B.V. is een aanvulling op het eerste deel: Babyuitzet zelf maken! Het boek telt 96 pagina’s en twee patroonbladen op ware grootte. Bevat projecten voor baby, peuter en kleuter!
Het boek staat boordevol baby, peuter en kleuter naaipatronen van maat 50 t/m 98, zoals rokje, sweater, petticoat, korte broek, jurkje, een babynestje en babykamergordijnen. Het boek is voorzien van makkelijke naaipatronen die zelfs geschikt zijn voor de beginnende naaister, door de uitgebreide werkbeschrijvingen en uitgelegde basistechnieken.

Deel 3 – Hardcover boek Dit boek van Annie do-it-yourself is het vervolg op het tweede deel. Het boek telt 96 pagina’s en twee patroonbladen op ware grootte. Bevat projecten voor baby & peuter.
Het boek staat boordevol baby & peuter naaipatronen van maat 50 t/m 98, zoals een aankleedkussen, luierpakje, slofjes, mutsjes, zonnescherm, voetenzak enz. Het boek is voorzien van makkelijke naaipatronen die net als uit de andere albums zeer geschikt zijn voor de beginnende naaister, door de uitgebreide werkbeschrijvingen en uitgelegde basistechnieken.

Veel plezier met het maken van alle nieuwe babyprojecten!

 

P.s inkijkexemplaren ziet u in de webshop bij elk afzonderlijk album, klik hiervoor op de titels in deze tekst.

U vindt deze boeken en patronen hier op onze site en natuurlijk nemen we ze ook mee naar de markt. Reserveren kan eventueel, ze gaan hard.

Auteur
Annie do it Yourself
Kaft
Hard cover
Sale
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.