Stoffen & Spullen

De meest trendy stoffen voor de babyuitzet, fournituren, babypatronen en nog meer ....

Welkom in uw stoffen webwinkel

KicKenStoffen.nl dé stoffensite voor kwaliteitsstoffen, met meer dan 35jaar ervaring!

Wij verkopen vooral veel natuurlijke stoffen, zachte baby- & kinderstoffen, en hebben een uitgebreide collectie wiegenstoffen. Ook hebben we leuke stofjes voor uzelf, fournituren, patronen en spulletjes om babyspeelgoed zelf te maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed advies (zelfs online!), een snelle service én tegelijk de juiste prijs!

Kortom bij ons kunt u terecht voor de complete babyuitzet en nog meer...

 


Onze katoenen stoffen zijn Oekotex gecertificeerd en onze biologische stoffen hebben het GOTS certificaat. We proberen zoveel mogelijk met duurzame en natuurlijke materialen te werken.In onze webshop staan bij bij ieder artikel zoveel mogelijk sfeerfoto's, zodat u de juiste indruk heeft van de structuur van het materiaal en natuurlijk van de kleuren.
Bij 'bijpassende artikelen' onderaan in de artikelkaart staan matchende artikelen, zodat het makkelijker wordt om combinaties te maken.

 
Let op, op ieder apparaat kan een kleur anders overkomen. Bij twijfel neem gerust contact op met ons en stuur een mailtje, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Groeten Team KicKenStoffen
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
In januari hebben we nog steeds een extraatje voor iedereen die voor € 25 of meer aan stof/spullen koopt in de webshop.
Een super handig naaipatroon, fijn ook om restjes op te maken! En bij een  besteding van € 80 krijg je er nóg een kadootje bij!