Meer dan 38 jaar ervaring
40000m op voorraad!
Altijd de eerste trends
Beoordeeld met een 9.7

KicKenStoffen.nl dé webshop voor kwaliteitsstoffen en meer dan 35 jaar ervaring!

Wij verkopen vooral veel natuurlijke stoffen, zachte baby- & kinderstoffen, en beschikken we over een uitgebreide collectie wiegenstoffen. Ook hebben we leuke stofjes voor uzelf, fournituren, patronen en spulletjes om babyspeelgoed te maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed advies (zelfs online!), een snelle service én tegelijk de juiste prijs! Kortom bij ons kunt u terecht voor de complete babyuitzet en nog meer...

Groeten team KicKenStoffen

Het voorjaar komt er bijna aan!

Ondanks dat we een zeer uitgebreide collectie hebben, blijven we ontwikkelen met materialen en bedenken we nieuwe kleuren. Heeft u onze donker mauve en donker taupe kleur al gezien? En wat denkt u van de mini kabel tricot, geweldig voor kleding. Leuk te combineren met bijvoorbeeld de pointelle tricot, met extra fijn werkje, natuurlijk ook katoen en een superstretch! Voor de aller nieuwste artikelen gaat u naar NEW ARRIVALS. En vergeet ons niet te volgen op onze socials, we posten daar de nieuwste combinaties.

KicKenStoffen op tv RTL 4!

In februari de TV uitzending gemist op RTL4? Een kijkje achter de schermen bij KicKenStoffen.
Kijk de herhaling op ons Youtube kanaal via deze link. Of als je Videoland hebt bij het programma onderweg naar de regio Seizoen 7 afl 2.

Groeten Bianca en team KicKenStoffen

https://www.facebook.com/Kickenstoffen
https://www.instagram.com/kickenstoffen/
Logo

Volg en tag ons op instagram

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies