Onze Stoffen

Meer dan 30 jaar stonden mijn ouders, Ans en Kick van der Heijden, met veel plezier en in weer en wind samen op diverse markten. 
Eerst met modestoffen, later vooral katoenen kinderstoffen, wiegenstoffen en dierenprints.

In 2013 ben ik, na jaren niet mee te zijn geweest, bijgesprongen toen mijn vader ziek werd. Ik kreeg er zo veel plezier in dat we besloten hebben dat ik ‘de markt’ over zou gaan nemen. Dat gevoel van leuk verkopen, adviseren en contact met mensen past mij goed.

Sinds het overlijden van mijn vader in de zomer van 2014, gaan mijn moeder en ik nog altijd samen naar de lapjes markt in Utrecht. Gezellig, zo kan zij langzaam afbouwen, totdat ik de markt helemaal overneem.


We hebben onze collectie ge-update en uitgebreid zoals met bijvoorbeeld de katoenen tricot, hydrofiele stoffen, biologische katoen en natuurlijk de uitgebreide exclusieve BEEBS® collectie.
Maar er zijn ook vele stoffen al jaren heel populair in onze collectie. Denk hierbij aan onze katoentjes (met Oekotex keurmerk!), broderie, flanel/molton, katoenen teddy, badstof, wafelkatoen en de uitegebreide collectie wiegbekleding stoffen.

Om met de tijd mee te gaan had ik bedacht stoffen 'online te gaan verkopen' aan particulieren, maar ook hebben we inmiddels veel ‘business to business klanten’ met leuke en creatieve bedrijfjes. Eerst deden we dat via mailcontact in combinatie met onze website, maar sinds 2018 gaat alles via de webshop die ik zelf heb gebouwd. Waarna ik na 20 jaar mijn andere leuke baan heb opgezegd en nu fulltime 'stoffenvrouwtje' ben. Ik verzorg alles vanaf inkoop tot en met het leveren aan de klanten samen met hulp van ons mam en natuurlijk de rest van het team.

Veel plezier op onze site vol diverse stoffen!

Bianca van der Heijden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.