Onze Stoffen

Merken / Overige merken / Ieniminie baby! (patronen boek deel 4)

Ieniminie baby! (patronen boek deel 4)

Iemand zojuist bevallen van een premature of dysmature baby of misschien een klein kindje? Met dit unieke babyboek met extra kleine maatjes (38-48) geef je een heel mooi kado!

Artikelnummer

1000031 

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Baby naaipatronen voor premature en dysmature baby’s, hardcover-boek. Het boek telt 64 pagina’s en staat boordevol kleine babypatronen op ware grootte. Het bevat projecten als luierbroekjes, overslagtruitje, luiertruitje, luierpakje, mutsjes, slofjes, dekentjes enz. Maak met dit boek zelf kleding en accessoires voor premature en dysmature baby’s. Maat  38 - 48

Het boek is voorzien van makkelijke naaipatronen die zowel voor de beginnende als gevorderde naaister geschikt zijn, door de uitgebreide en gemakkelijk beschreven werkinstructies. Het boek is uitgevoerd met een mooie glanzende kaft en voorzien van mooie full-color foto’s.

Ook leuk om als kraamcadeau te geven voor een kleine baby!

Veel plezier met het maken van alle nieuwe babyprojecten!

 

Inkijkexemplaar: Ienimini Baby !

U vindt deze boeken en patronen hier op onze site en natuurlijk nemen we ze ook mee naar de markt. Reserveren kan eventueel, ze gaan hard. Losse patronen worden verkocht in combinatie met een online stofbestelling.

Auteur
: Annie do it Yourself
Kaft
: Hard cover
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.