Stoffen & Spullen

Baby op komst! (patronen boek deel 3)

Ben je zelf zwanger of is iemand in je naaste omgeving in verwachting van een zoon of dochter? Met dit unieke babyboek geef je een heel mooi kado!

Artikelnummer

1000013 

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Andere kleuren: Baby op komst! (patronen boek deel 3)
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Baby op komst: kleding en spullen zelf maken! Dit boek is het vervolg op deel 1 & 2, ook verkrijgbaar bij ons! Het boek telt 96 pagina’s en twee patroonbladen op ware grootte. Bevat projecten voor baby, peuter en kleuter!

Het boek staat boordevol baby, peuter naaipatronen van maat 50 t/m 98, zoals luierpakjes, slofjes, jasje, voetenzak, zonnescherm, aankleedkussenhoes en nog veel meer. Het boek is voorzien van makkelijke naaipatronen die zelfs geschikt zijn voor de beginnende naaister, door de uitgebreide werkbeschrijvingen en uitgelegde basistechnieken. Het boek is uitgevoerd met een mooie glanzende harde kaft en voorzien van mooie full-color foto’s.

Let op de stofafmeting die nodig is voor de trappelzak klopt niet helemaal, zie onderstaande link hoeveel stof u nodig heeft:

Hoeveel stof is er nodig voor de trappelzak?

Inkijkexemplaar:inkijk exemplaar deel 3

U vindt deze boeken en patronen hier op onze site en natuurlijk nemen we ze ook mee naar de markt. Reserveren kan eventueel, ze gaan hard. Losse patronen worden verkocht in combinatie met een stofbestelling.

Auteur
Annie do it Yourself
Kaft
Hard cover
Sale
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
LET OP, wijzigingen in de webshop. Vanaf nu kun je de besteleenheden per meter invullen i.p.v. per 10cm.
Dus bijvoorbeeld bij 1,2meter vul je geen 12 meer in, maar gewoon 1,2.  Het zal even wennen zijn, maar we zijn er blij mee!


Groeten Team KicKenStoffen