Onze Stoffen

Merk Series / Therry

Filter

‘Therry’ Decoratiestof, Gordijnstof, Meubelstof.

Naast onze andere stoffen van katoen, die ook heel populair zijn voor de gordijnen op kinder- en babykamers, hebben we voortaan ook een zwaardere/dikkere variant, dat zijn deze canvas katoen stoffen.

Wij hebben deze stof in een verschillende moderne kleuren, zoals o.a. grijs, navi, antraciet met off-white (geen ecru al lijkt dat op sommige foto’s).

Deze stof hebben we niet bij ons op de kraam in Utrecht, maar u kunt eventueel wel uw bestelling afhalen hier als u dit op tijd aangeeft.

Sommige kleuren hebben een langere levertijd, dus vraagt u gerust de levertijd van te voren vrijblijvend op. En voorkom op deze manier een teleurstelling.

Polyester katoen meubelstoffen worden heel veel gebruikt voor gordijnen, meubilair en kussens. Deze stoffen staan erom bekend dat zij uitstekend tegen verkleuring kunnen, zeer soepel vallen en gemakkelijk in onderhoud zijn.Weergave:
 

Tip: was de stofjes altijd even koud voor het naaien, natuurlijk gesorteerd per kleur, vooral als u verschillende stoffen tegen elkaar gaat verwerken. Als de stof wordt gebruikt voor gordijnen wast u niet van te voren, dan blijft de stof langer schoon (door de finishing) en is het aan te raden de zoom altijd wat ruimer te nemen zodat mochten de gordijnen krimpen later dat u de zoom kunt verleggen. Zelf hangen we de gordijnen nat weer op na het wassen.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.