Onze Stoffen

Merk Series / Therry

Filter

‘Therry’ Decoratiestof, Gordijnstof, Meubelstof.

Naast onze andere stoffen van katoen, die ook heel populair zijn voor de gordijnen op kinder- en babykamers, hebben we voortaan ook een zwaardere/dikkere variant, dat zijn deze canvas katoen stoffen.

Wij hebben deze stof in een verschillende moderne kleuren, zoals o.a. grijs, navi, antraciet met off-white (geen ecru al lijkt dat op sommige foto’s).

Deze stof hebben we niet bij ons op de kraam in Utrecht, maar u kunt eventueel wel uw bestelling afhalen hier als u dit op tijd aangeeft.

Sommige kleuren hebben een langere levertijd, dus vraagt u gerust de levertijd van te voren vrijblijvend op. En voorkom op deze manier een teleurstelling.

Polyester katoen meubelstoffen worden heel veel gebruikt voor gordijnen, meubilair en kussens. Deze stoffen staan erom bekend dat zij uitstekend tegen verkleuring kunnen, zeer soepel vallen en gemakkelijk in onderhoud zijn.Weergave:
 

Tip: was de stofjes altijd even koud voor het naaien, natuurlijk gesorteerd per kleur, vooral als u verschillende stoffen tegen elkaar gaat verwerken. Als de stof wordt gebruikt voor gordijnen wast u niet van te voren, dan blijft de stof langer schoon (door de finishing) en is het aan te raden de zoom altijd wat ruimer te nemen zodat mochten de gordijnen krimpen later dat u de zoom kunt verleggen. Zelf hangen we de gordijnen nat weer op na het wassen.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Ondanks dat we allemaal moeten 'dealen' met Corona, kunnen we onze bestellingen gelukkig gewoon uitleveren.
Wel is de post soms vertraagd, werken we op een 'veilige manier' en hebben we te maken met extra veel weborders, hierdoor kan het zijn dat het wat langer duurt voordat de stof in huis is.
Normaal verzenden we binnen 3 werkdagen, dit is op dit moment niet altijd haalbaar en proberen we in ieder geval net als altijd z.s.m. te verzenden, we doen ons best maar kunnen op dit moment geen levertijd beloven.
We vragen hiervoor je begrip en wensen je veel gezondheid en sterkte toe voor jou en je familie.

Groeten team KicKenStoffen

p.s. zolang de Corona maatregelen van toepassing zijn staan wij NIET op de lapjesmarkt in Utrecht